|
1. הכי חשוב שימוש בסל כמו בתמונה
|
|
|
|
|
3. דג בנייר כסף
פנינה , |
קרני שומרון |
|
(16.04.18) |
הטוב ביותר לעטוף את הדג בנייר כסף או בנייר אפיה ואז לא נדבק
|
|
|
4. יום השואה של החיות,בטוחני שאם נאלץ לקנות בשר במשחטות
צריכתו תרד פלאים
|
|
|
5. אולי מספיק לעודד אכילת חיות?
לי בתור צמחונית זה מפריע ובטח מפריע לעוד המון צמחונים וטבעונים אז תתחשבו. הרי לא הייתם מפרסמים כתבה על מטעמי חזיר בגלל שזה פוגע ברגשות הדתיים נכון? בכלל עידוד תרבות העל האש זה הכי חוסר תרבות שיש גם מבחינה מוסרית וגם מבחינה אקולוגית.
|
|
|
רק דגים !!!!!מונע מחלות ובעיות בריאות רבות!!!!
|
|
|
7. מי אוכל מקרל??? שף דמיקולו
|
|
|
8. למה צריך לשלול את עצמאותם של בעלי החיים
כדי לחגוג את עצמאותנו? אפשר גם אחרת
|
|
|
9. גם בדג יש שומן רווי וכולסטרול
ובנוסף כל מיני רעלים כמו מתכות כבדות. לא מומלץ לאנשים בריאים!
|
|
|
10. יופי סוף סוף יש גם לנו הצמחונים מה לאכול
|
|
|
11. הטבעוניות המוטרפות מתחרפנות..
|
|
|
אני שם 2 טבעות בצל מכל צד בין רשת הדגים לדג. אין מה שידבק אופציה שניה לסגור רשת מלמעלה רק כשהופכים את הרשת אחרי שהופכים שוב פותחים ישר על האש זה זה כמו קונדיטוריה. זה הנדסה לא בישול
|
|
|
13. קונה כבשה שלמה ! זה המחיר של 5 קילו צלעות כבש !
לא מאמין לאף אחד כולם מזריקים מים לבשר כולם ראו
כולם יודעים ! רוצים בשר טוב וטרי תקנו כבשה שלמה
תשחטו לבד ( טרי בלי הזרקות ובלי חרטות)
בושה מוכרים בשר מעובד מפוצץ במים ועוד מרמים את הלקוחות שזה בשר טרי איכססס
|
|
|
נכנסתי כדי ללמוד איך למנוע הידבקות של הדג, והעצה היחידה שניתנה היא להשאיר את הקשקשים...באמת... העור הוא מעדן, אבל עם קשקשים? בנוסף, ברשתות הללו אין שום תועלת, מכיוון שהדג נדבק אליהן, עוד יותר מאשר את המנגל.
|
|
|
|
|
16. מומלץ למרוח על הרשת שומן כבס לפני הצליה
|
|
|
דג במרקמו עדין ביחס לבשר ועדיף בתוך הפחמים ולא מעליהם... עטיפה אטומה למדי של הדג שומרת את טעמיו ומבטיחה את איוד הנוזלים ד ר ך הדג תוך שמירה על מרקם הטעמים. בקיצור ... כתבה רדודה של בערך
|
|
|
18. לא עושים מנגל מפגרים של חיות.
|
|
|
19. לא משתתפים במשרפות יום העצמאות.
|
|
|
20. דגים על האש זה מעדן, להלן טיפים:
1. לא כל דג מתאים, עדיף דגים עם עור חזק, שומני וטעים כמו דניס, פורל, בורי. 2. צריך לחכות עד שהגחלים מתחילות להיחלש ושהרשת חמה. 3. לשמן את הרשת. 4. לשמן את הדג. 5. הכי קשה אבל הכי חשוב - לא להפוך עד שהדג מתמתק מהרשת בלי להידבק. זה הזמן להפוך (:
בתאבון!
|
|
|
21. סליחה למה אין מתכון לחזיר בלהבות?
|
|
|
22. איפ איך דג לא נדבק גם במחבת וגם בגריל
שמים על הרשת או המחבת טבעות בצל ועליהן את הדג. זהו.
|
|
|
23. אכלתי שם והדג היה יבש...האמת התביישתי לבקש אחר...
|
|
|
24. דגי ים כמו פלמידה, קל מאוד לייבש...עדיף להשתמש בדגי בריכה...
| |