עוגיות תפוז ושוקולד צ'יפס
/ אופיר
עוגיות פריכות וזהובות בניחוח תפוז. החומרים יספיקו ל-60 עוגיות.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
2 כוסות קמח תופח |
1 חבילת מרגרינה |
1/2 כוס אבקת סוכר |
1 שקית סוכר וניל |
1 ביצה |
קורט מלח |
קליפה מגוררת מתפוז אחד |
3/4 כוס שוקולד צ'יפס |
אופן ההכנה |
- מניחים את כל החומרים, מלבד השוקולד צ'יפס, בתוך המיקסר ומערבלים.
- מוציאים מהמיקסר ולשים ביד. מוסיפים בהדרגה את השוקולד צ'יפס עד לקבלת בצק אחיד.
- לוקחים כפית מהתערובת מגלגלים לכדור ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים כך עם שאר העוגיות.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס, במשך כ-15 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
|
חזרה |