שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות תפוז ושוקולד צ'יפס / אופיר

עוגיות פריכות וזהובות בניחוח תפוז. החומרים יספיקו ל-60 עוגיות.


חומרים
2 כוסות קמח תופח
1 חבילת מרגרינה
1/2 כוס אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
קורט מלח
קליפה מגוררת מתפוז אחד
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
  1. מניחים את כל החומרים, מלבד השוקולד צ'יפס, בתוך המיקסר ומערבלים.
  2. מוציאים מהמיקסר ולשים ביד. מוסיפים בהדרגה את השוקולד צ'יפס עד לקבלת בצק אחיד.
  3. לוקחים כפית מהתערובת מגלגלים לכדור ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים כך עם שאר העוגיות.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס, במשך כ-15 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.

חזרה