שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרפצ'יו פילה / ורדית כפיר, מסעדת "של"


חומרים
200 גרם פילה בקר מיושן
1 כף גדושה גבינת פרמזן מגוררת
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כף עלי בזיליקום קצוצים
מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. פורסים את פילה הבקר לפרוסות דקות ככל הניתן ומניחים על צלחת.
  2. יוצקים את שמן הזית והחומץ הבלסמי כך שיכסו את פרוסות הבשר. מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן ובסוף מניחים את רצועות הבזיליקום במרכז.

חזרה