|
|
|
|
קרפצ'יו פילה
/ ורדית כפיר, מסעדת "של"
|
חומרים
|
200 גרם פילה בקר מיושן |
1 כף גדושה גבינת פרמזן מגוררת |
1 כף שמן זית |
1 כף חומץ בלסמי |
1 כף עלי בזיליקום קצוצים |
מלח גס ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- פורסים את פילה הבקר לפרוסות דקות ככל הניתן ומניחים על צלחת.
- יוצקים את שמן הזית והחומץ הבלסמי כך שיכסו את פרוסות הבשר. מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן ובסוף מניחים את רצועות הבזיליקום במרכז.
| חזרה | | |