|
|
|
|
סלט כרוב סגול
/ אילן לוין
|
חומרים
|
1 כרוב סגול בינוני |
4 כפות חומץ הדרים |
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי |
2-3 כפות שמן מזולה |
2-3 כפיות מלח |
קורט פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- בעזרת סכין, קוצצים את הכרוב לרצועות ארוכות ודקות. אפשר גם במעבד מזון בלהב לחיתוך סלט בינוני (לא בסכין הקיצוץ הראשית).
- מערבבים את כל החומרים בכלי אחסון ומנערים היטב. מאחסנים במקרר או בטפרטורת החדר כשעתיים לפחות עד שכל החומרים ירככו את הכרוב.
- מגישים עם טחינה טריה (בצלוחית נפרדת) ופיתות חמות.
- גיוונים: לקצוץ פטרוזליה טריה, או מנטה דק דק ולערבב לפני ההגשה. נשמר במקרר כיומיים.
| חזרה | | |