|
|
|
|
לחם תירס
/ רינה יעקובוביץ'
|
חומרים
|
1 כוס קמח תירס |
1 כוס קמח לבן רגיל |
1/2 כפית סודה לשתייה |
1/2 כפית אבקת אפייה |
1/4 כוס חמאה מומסת |
1 כוס ריוויון |
1 ביצה |
1/4 כוס דבש |
1/4 כפית מלח |
אופן ההכנה |
- בקערה, טורפים יחד את הביצה, הרוויון והדבש.
- בקערה שנייה, מערבבים את קמח התירס, הקמח הרגיל, אבקת האפייה, הסודה והמלח.
- מוסיפים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים יחד עם החמאה המומסת, ומערבבים במזלג עד לקבלת עיסה אחידה.
- מרפדים תבנית מרובעת בגודל 20X22 ס"מ, בנייר אפייה - ומעבירים אליה את התערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, במשך כ-20 דקות.
| חזרה | | |