שלח להדפסה  
פירות ים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שרימפס ברוטב חלב קוקוס פיקנטי / אושרת דוייב


חומרים (4 מנות)
1 כף חמאה
1 בצל קלוף וקצוץ
500 גרם שרימפס טריים ונקיים
2 קופסאות חלב קוקוס משומר
2 כפות מחית קארי אדומה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת, ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים. מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מוסיפים את השרימפס ומנמיכים את האש. מבשלים 25-20 דקות. מגישים בקעריות מרק בתוספת אורז מבושל.

חזרה