|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פשטידת גבינות וזיתים
/ אפרת רבינוביץ'
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (10 מנות)
|
לבצק: |
1 כוס קמח |
50 גרם מרגרינה מומסת |
2 כפות גבינה לבנה |
3 כפות מים |
קורט מלח |
למילוי: |
1 גביע גבינת קוטג' |
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת |
2 ביצים |
1 מכל שמנת מתוקה |
1 כוס זיתים ירוקים מגולענים ופרוסים |
מעט פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל חומרי הבצק ומשטיחים על תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
- מערבבים את כל חומרי המילוי ושופכים מעל הבצק.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 40 דקות.
| חזרה | | |