|
|
|
|
נודלס בחלב קוקוס, פטריות יער ונבטים
/ יעל גרטי
|
חומרים (5 מנות)
|
1 חבילה (500 גרם) נודלס (אטריות ביצים) |
2 מגשי פטריות יער |
1 קופסה נבטים טריים |
1 כף שמן שומשום בהיר |
5 בצלים ירוקים |
מעט פלפל שחור גרוס |
3 כפות רוטב סויה בהיר |
1 קופסה חלב קוקוס |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
- מחממים את שמן השומשום בווק ומקפיצים את הפטריות. מסננים נוזלים ומניחים בצד. מקפיצים בווק את הנבטים ומניחים בצד.
- חותכים את הבצל ירוק - רק את החלק הירוק - ל-4 חלקים ופורסים לאורך.
- בווק, מערבבים יחד את הנודלס עם הפטריות, הנבטים המוקפצים והבצל הטרי, מקפיצים קלות כמה שניות. מוסיפים את חלב הקוקוס, מתבלים ברוטב סויה, קצת פלפל שחור גרוס גס ומעט מלח.
| חזרה | | |