|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
כרוב בפפריקה
/ מירי צל דונטי
מתכון הונגרי
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
ראש כרוב בינוני, פרוס לרצועות דקות |
1 בצל גדול, פרוס לפרוסות דקות |
2 כפות שמן צמחי |
1.5 מקלות קינמון שלמים |
1 כף גדושה פפריקה (מתוקה או חצי כמות חריפה) |
1 גביע שמנת חמוצה |
מלח ופלפל גרוס טרי |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן בסיר רחב.
- מטגנים קלות את הכרוב והבצל.
- מוסיפים קימל, פפריקה, מעט מלח ופלפל.
- כשהכרוב מבושל ורך מוסיפים את השמנת ומערבבים.
| חזרה | | |