|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עגבניות אפויות בשמן זית
/ רינה יעקובוביץ
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1.5 ק"ג עגבניות שרי, או רגילות |
1/2 כוס מלח גס |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מפזרים את המלח ומסדרים מעל את העגבניות.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות צלזיוס במשך 5-4 שעות.
- מעבירים את העגבניות לצנצנת, יוצקים מעל שמן זיתי לכיסוי ושומרים במקרר.
| חזרה | | |