שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט בורגול, פטריות ועלים / מרב ברזילי


חומרים (2 מנות)
1 כוס בורגול גס
200 גרם פטריות קצוצות גס (מומלץ לערבב פטריות שמפניון, פטריות פורטובלו ופטריות יער)
2 עגבניות, קצוצות גס
1/2 בצל סגול, קצוץ גס
8 עלי חסה קרועים לפיסות
2 כפות נענע קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
מיץ מ-1תפוז
מיץ מ-1לימון
2 שיני שום פרוסות
1/4 כוס שמן זית
קמצוץ מלח גס
קמצוץ פלפל שחור
עלים מ-1 גבעול רוזמרין
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מניחים לנוח עד גמר הכנת הסלט.
  2. שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים רותחים או קרים. מכסים ומניחים לבורגול לספוג את המים (5 דקות במים רותחים, 20 דקות במים קרים).
  3. מסננים את הבורגול מהמים ומוסיפים את שמן הזית. מעבירים לקערה ומצננים.
  4. כשהבורגול התקרר מוסיפים לו את הפטריות, הבצל, העגבניות, הנענע והפטרוזיליה. יוצקים את הרוטב ומגישים.

חזרה