|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
סלט טונה חצי פושט
/ ניר צוק, קורדיליה
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (1 מנות)
|
1 קופסה של טונה בשמן |
3 כפות צלפים |
1 לימון |
5 גבעולי בצל ירוק |
1 קופסא קטנה של אנשובי |
2 כפות מיונז |
אופן ההכנה |
- סוחטים היטב את הטונה מנוזלים.
- סוחטים לימון על הטונה ומשהים כ-5 דקות.
- קוצצים צלפים ובצל ירוק ומוסיפים לטונה, מוסיפים מיונז ומתבלים בפלפל שחור. מגישים עם אנשובי מעל לסלט.
| חזרה | | |