שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט טונה חצי פושט / ניר צוק, קורדיליה


חומרים (1 מנות)
1 קופסה של טונה בשמן
3 כפות צלפים
1 לימון
5 גבעולי בצל ירוק
1 קופסא קטנה של אנשובי
2 כפות מיונז
אופן ההכנה
  1. סוחטים היטב את הטונה מנוזלים.
  2. סוחטים לימון על הטונה ומשהים כ-5 דקות.
  3. קוצצים צלפים ובצל ירוק ומוסיפים לטונה, מוסיפים מיונז ומתבלים בפלפל שחור. מגישים עם אנשובי מעל לסלט.

 

 

 

חזרה