|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פלפל קלוי באורגנו ובלסמי
/ מירב ברזילי
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (4 מנות)
|
3 פלפלים ירוקים קלויים וקלופים |
3 פלפלים אדומים קלויים וקלופים |
3 פלפלים צהובים קלויים וקלופים |
2 שיני שום |
4 גבעולי אורגנו טרי |
כפית זעתר יבש |
כפית מלח גס |
2 כפות שמן זית |
2 כפות חומץ בלסמי משובח |
אופן ההכנה |
- פורסים את הפלפלים הקלויים לפרוסות דקות ומעבירים לקערה.
- מתבלים במלח, שמן זית, חומץ בלסמי, אורגנו טרי וזעתר יבש.
- פורסים את שיני השום ומוסיפים. טועמים ומתקנים תיבול.
- אם מוסיפים לפלפלים עוד חצי כוס שמן זית. ניתן לשמור במקרר עד שבועיים.
| חזרה | | |