שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קיצי / ניר צוק, קורדיליה

להגיד שאני נהנה לבשל בקיץ זה שקר גס, לכן אני מעדיף להתמקד בסלטים קרים. מכיוון שאחי מגדל סלקים, כל "ילדיי" בקורדיליה אוכלים סלק.


חומרים (6 מנות)
3 סלקים
2 תפוזים
1/2 צרור בזילקום
1/2 פלפל צ'ילי ירוק
1 כף שמן אגוזים (לא חובה)
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. קולפים את הסלקים, וחותכים ל"שערות" דקיקות ככל האפשר.
  2. בעזרת סכין חדה קולפים את התפוזים ומפלטים כך שנשאר רק ה"פילה" של הפרי.
  3. מפרידים בעדינות את עלי הבזיליקום
  4. פורסים את הצ'ילי לפרוסות דקיקות
  5. שמים את כל המרכיבים בקערת ערבוב ומתבלים בשמן אגוזים, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

 

חזרה