![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
![]() |
![]() |
ממרח פלפלים קלויים
/ מרב ברזילי
איך קולים פלפלים? בוחרים באחת משתי הדרכים הבאות: בתנור: מסדרים את הפלפלים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. אופים עד שהפלפלים משחימים מכל הצדדים (מסובבים אותם מדי פעם כך שכל צד יהיה חשוף לחום). בכיריים: מדליקים להבה גלויה וצולים עליה פלפל אחר פלפל עד שהם משחימים. איך מקלפים פלפלים קלויים? אחרי שהפלפלים מוכנים, מעבירים אותם לקערה ומכסים בניילון נצמד. מניחים בצד לצינון - לפחות לחצי שעה. מסירים את הניילון הנצמד ומקלפים (בקלות!) את קליפת הפלפלים הדקה.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||