שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישוט לעוגה: ציורי סוכר וקקאו / רוסלה יונה, "ביסקוטי"

רוצים להפוך את העוגה הבחושה ממשעממת למהממת? אבקת סוכר ואבקת קקאו הופכות תוך דקות ספורות לקישוט מרשים במיוחד.


חומרים
אבקת סוכר
אבקת קקאו
מפיות נייר עם חיתוכים דקורטיביים ("דוליס")
אופן ההכנה
  1. מפזרים על כל העוגה אבקת סוכר באמצעות מסננת.
  2. מניחים את מפיות הנייר בעדינות מעל אבקת הסוכר ומפזרים את אבקת הקקאו. בעדינות רבה מסירים את המפיות עם שאריות הקקאו (שלא יתפזרו על העוגה).

 

חזרה