|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
תבשיל חיטה גרוס
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (1 מנות)
|
1/2 כוס חיטה/ בורגול גס |
1/2 בצל קצוץ דק |
2 כפות שמן זית |
2-3 עגבניות אדומות בשלות חתוכות וקלופות |
2-3 כפות רסק עגבניות |
3 כוסות מים |
2 כפות סוכר דקלים או סוכר דמררה |
מלח לפי טעם, מומלץ 1/2 כפית |
אופן ההכנה |
- מאדים בסיר בינוני את הבצל בשמן זית ומוסיפים את החיטה.
- לאחר 2 דקות מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית.
- מוסיפים את המים והרסק וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים, במשך כל התהליך לא מפסיקים לערבב על מנת שהמרכיבים לא יידבקו לתחתית הסיר.
- כשהתבשיל מסמיך מגישים מייד.
| חזרה | | |