|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חציל ביוגורט
/ ניר צוק
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
4 חצילים |
1 גביע יוגורט |
1/4 כוס שמן זית |
1 כף זעתר טרי |
25 זיתי קלמטה מגולענים |
אופן ההכנה |
- קולים על אש גלויה את החצילים עד לרכות, קולפים ומניחים על מסננת להגיר נוזלים.
- טורפים יוגורט עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
- מניחים על צלחת את רוטב היוגורט, מעליו חציל ומתבלים במלח ופלפל.
- מפזרים קלמטה וזעתר טרי.
| חזרה | | |