שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קנלוני ברי ואספרגוס / גיא בן אשר, "גאיה - בית של אוכל"

מנה צמחונית נפלאה.


חומרים
חבילת קנלוני
250 גרם ריקוטה
250 גרם מסקרפונה
צרור אספרגוס
200 גרם ברי
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
חבילת (300 גרם) מוצרלה מגוררת
50 גרם חמאה
שק זילוף
אופן ההכנה
  1.  מרתיחים סיר מים, מבשלים את הקנלוני 2 דקות, מסננים ומניחים בצד.
  2. חותכים את האספרגוס לחתיכות קטנות, מטגנים קלות בחמאה.
  3. מערבבים את כל הגבינות, ומוסיפים את האספרגוס. מוסיפים מלח, פלפל ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
  4. מעבירים את הבלילה לשק זילוף , ממלאים את הקנלוני, מסדרים על מגש.
  5. מוזגים את השמנת, מכסים בגבינת מוצרלה, ואופים רבע שעה בטמפ' של 180 מעלות.

 

חזרה