שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת תפוחים ללא קמח / יגאל אפרתי

מאפה תפוחים ללא גלוטן וללא סוכר. מומלץ להגיש עם רוטב זביון אניס (ראו מתכון נפרד).


חומרים
10 תפוחי סמיט, קלופים ופרוסים דק-דק
100 גרם דבש
100 גרם חמאה
אופן ההכנה

(לתבנית עגולה):

  1. מסדרים את פרוסות התפוחים בשכבות בתבנית.
  2. יוצקים מעל שכבות התפוחים את הדבש והחמאה, מכסים במכסה שמתאים לתנור ואופים כ-45 דק בטמפ' של 180 מעלות.

 

חזרה