ממתקי לדר
/ רועי בן יוסף
ממתק לדר בלי סוכר ובלי חומרים משמרים וניתן להשתמש בכל פרי שרוצים
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (1 מנה)
|
1/2-1 ק"ג אננס, חתוך לקוביות |
2 תפוחי עץ, קלופים וחתוכים לקוביות |
מיץ מ-1/2 תפוז (אופציונאלי) |
אופן ההכנה |
- בבלנדר מערבבים יחד את האננס והתפוחים, אם נראה שהבלנדר מתקשה לעשות את העבודה, מוסיפים את מיץ התפוז.
- מניחים את התערובת במחבת ומאדים עד שמתקבלת תערובת סמיכה מאד.
- משטחים את התערובת על מגש סיליקון, או כל מגש משומן קלות. את תערובת הפירות משטחים דק-דק.
- מניחים בשמש לייבוש למשך כיומיים (בערב, כשנעשה לח מכניסים את המגש הביתה).
|
חזרה |