שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממתקי לדר / רועי בן יוסף

ממתק לדר בלי סוכר ובלי חומרים משמרים וניתן להשתמש בכל פרי שרוצים


חומרים (1 מנה)
1/2-1 ק"ג אננס, חתוך לקוביות
2 תפוחי עץ, קלופים וחתוכים לקוביות
מיץ מ-1/2 תפוז (אופציונאלי)
אופן ההכנה
  1. בבלנדר מערבבים יחד את האננס והתפוחים, אם נראה שהבלנדר מתקשה לעשות את העבודה, מוסיפים את מיץ התפוז.
  2. מניחים את התערובת במחבת ומאדים עד שמתקבלת תערובת סמיכה מאד.
  3. משטחים את התערובת על מגש סיליקון, או כל מגש משומן קלות. את תערובת הפירות משטחים דק-דק.
  4. מניחים בשמש לייבוש למשך כיומיים (בערב, כשנעשה לח מכניסים את המגש הביתה).

 

חזרה