שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות עגל, צ'ילי וכוסברה מאודות / בני לוי

קציצות מאודות הן קציצות המושפעות מהמטבח האסייתי וחביבות בעיקר על חובבי הבריאות וטעמי המזרח הרחוק. כלי חשוב באידוי הקציצות הוא סלסלת האידוי שהיא סלסלת במבוק אותה מניחים על סיר מים רותחים ומאדים את הקציצות. למי שאין בנמצא סלסלה זו, ניתן להשתמש גם במסננת המונחת על סיר מים רותחים. קציצות אלו מיועדות לחובבי החריף וכמובן הכוסברה, השנויה במחלוקת - טעימות וריחניות.


חומרים
500 גרם עגל, טחון
בצל בינוני, קצוץ
4 שיני שום, קצוצות
1/2 כפית צ'ילי גרוס
1/2 כוס עלי כוסברה, קצוצים
ביצה אחת
3 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
  1. לשים את כל המרכיבים לתערובת הומוגנית ומאפשרים לה "לנוח" כחצי שעה המקרר.
  2. קורצים קציצות ומאדים כ-12 דקות.

 

חזרה