פתיתי מצה בשוקולד
/ רותי קינן
ממתק שוקולד בגרסת הפסח: פתיתי מצה מכוסים בשוקולד
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (40 מנות)
|
100 גרם שוקולד מריר |
2 כפות שמן |
2 כפות אבקת סוכר |
2 כוסות פתיתי מצה (פרפל) |
לקישוט: |
פתיתי קוקוס, סוכריות צבעוניות, פיסטוק כתוש |
אופן ההכנה |
- ממסים את השוקולד (בקערה על אדים או במיקרוגל). מוסיפים את השמן ואבקת הסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את פתיתי המצה ומערבבים עד שכל הפתיתים מכוסים היטב בתערובת.
- מעבירים כפות מהתערובת לעטרות נייר, מקשטים בפתיתי קוקוס או בסוכריות.
- מאחסנים במקרר עד שמתקשה.
|
חזרה |