שלח להדפסה  
חגים ומועדים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פתיתי מצה בשוקולד / רותי קינן

ממתק שוקולד בגרסת הפסח: פתיתי מצה מכוסים בשוקולד


חומרים (40 מנות)
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
2 כפות אבקת סוכר
2 כוסות פתיתי מצה (פרפל)
לקישוט:
פתיתי קוקוס, סוכריות צבעוניות, פיסטוק כתוש
אופן ההכנה
  1. ממסים את השוקולד (בקערה על אדים או במיקרוגל). מוסיפים את השמן ואבקת הסוכר ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את פתיתי המצה ומערבבים עד שכל הפתיתים מכוסים היטב בתערובת.
  3. מעבירים כפות מהתערובת לעטרות נייר, מקשטים בפתיתי קוקוס או בסוכריות.
  4. מאחסנים במקרר עד שמתקשה.
חזרה