שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דגים אפויים בעגבניות שרי / ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדליה"

דגי מוסר מלווים בעגבניות שרי צבעוניות וחמות


חומרים
3 דגי מוסר במשקל 600 גרם, מפולטים
200 גרם עגבניות שרי צהובות
200 גרם עגבניות שרי אדומות
3 פלפלים ירוקים חריפים
5 גבעולי בצל ירוק
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. משמנים תבנית בעלת שוליים גבוהים מעט ומסדרים את הדגים עם העור כלפי מטה. ממליחים ומפלפלים קלות.
  2. שוטפים ומייבשים את עגבניות השרי וחוצים אותן.
  3. קוצצים את הבצל ומערבבים עם השרי. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
  4. יוצקים את העגבניות על הדגים. מניחים בתבנית את הפלפלים החריפים בשלמותם.
  5. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-15 דקות.

 

חזרה