|
|
|
|
פסטו מסלרי
/ מרב ברזילי
|
חומרים
|
2 חבילות גדולות של סלרי עלים (עלים בלבד) |
4 שיני שום |
4 כפות לימון |
1/2 כפית מלח, קורט סוכר |
3/4 כוס שמן קנולה |
100 גרם גבינה בולגרית |
50 גרם צנוברים |
אופן ההכנה |
- קוצצים את עלי הסלרי דק ושמים במעבד מזון.
- מוסיפים מיץ לימון, שום ומלח, וטוחנים תוך שמזלפים פנימה את שמן הקנולה, עד שמתקבלת משחה.
- מוסיפים את הגבינה הבולגרית והצנוברים וטוחנים שוב, עד למרקם אחיד וחלק.
| חזרה | | |