שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תפוחי עץ וחזרת / ניר צוק, בלי מסעדת "קורדליה"


חומרים (6 מנות)
3 תפוחי עץ מזן גרני סמיט
3 כפות שמן זית
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף חזרת לבנה
אופן ההכנה
  1. קולפים וחותכים את תפוחי העץ, ומוסיפים לקערה.
  2. קולפים את החזרת ומגרדים על פומפייה דקה ביותר. מוסיפים לקערה.
  3. מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה. מגישים מייד.
  4. הצעה לשדרוג: מוסיפים לסלט בשלב 2 גם קליפה מגוררת ופלחים מפולטים מתפוז אחד.
חזרה