שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטה בווינגרט חזרת ועגבניות / ניר צוק, השף של מסעדת "קורדליה"

רוטב ווינגרט וחזרת רב תכליתי, עשיר וכיפי, שמתאים לסלטי ירקות (לא ירוקים) ואפילו לביצים קשות.


חומרים
9 עגבניות קטנות
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חזרת
6 גבעולי בצל ירוק
1/3 כוס מיץ לימון טרי
250 גרם גבינת פטה
אופן ההכנה
  1. טוחנים במעבד מזון 3 עגבניות, חזרת, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
  2. את העגבניות הנותרות פורסים לפלחים.
  3. טועמים, מתקנים תיבול ומחזקים חריפות אם רוצים.
  4. יוצקים את הרוטב בנדיבות לצלחת הגשה עמוקה, ומניחים מעליו פלחי עגבנייה, בצל ירוק וקוביות פטה.

 

חזרה