|
|
|
|
מלפפונים כבושים
/ דיאנה מילר
|
חומרים (1 צנצנת)
|
75 מ"ל מים |
2 כפות סוכר |
1/2 2 כפות חומץ |
1/4 כפיות צ'ילי |
מעט מלח |
1 מלפפון גדול חתוך לקוביות קטנות |
1 בצל שאלוט פרוס דק |
אופן ההכנה |
- בסיר קטן מחממים את המים ומוסיפים את הסוכר. מבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי. מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפ' החדר.
- מוסיפים את החומץ, צ'ילי ומלח ומערבבים.
- מאחדים את המלפפונים והרוטב בקערה. מכסים ומניחים במקרר למשך שעה לפחות.
- המלפפונים ישמרו במקרר למשך 5 ימים.
| חזרה | | |