|
|
|
|
ברולה טחינה
/ ניר צוק
|
חומרים
|
360 מ"ל שמנת מתוקה |
120 מ"ל חלב |
90 גרם סוכר |
5 (100 גרם) חלמונים |
50 גרם סוכר |
70 גרם טחינה גולמית |
1/2 מקל וניל |
אופן ההכנה |
- בסיר מביאים לרתיחה שמנת, חלב, 90 גרם סוכר וחצי מקל וניל.
- מקציפים בקערה חלמונים ו-50 גרם סוכר.
- מערבבים יחד את תערובת השמנת, החלב והסוכר עם החלמונים המוקצפים על ידי השוואת טמפרטורה.
- מוסיפים את הטחינה ומסננים כדי שלא יהיו גושים.
- אופים בכלי חרסינה עם אמבט מים חמים בטמפ' של 100 מעלות כ-30-40 דקות. משאירים בתנור מכובה לעוד חצי שעה ומעבירים למקרר .
- בזמן ההגשה מפזרים סוכר חום עם מעט קינמון ושורפים בעזרת ברנר.
| חזרה | | |