שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ברולה טחינה / ניר צוק


חומרים
360 מ"ל שמנת מתוקה
120 מ"ל חלב
90 גרם סוכר
5 (100 גרם) חלמונים
50 גרם סוכר
70 גרם טחינה גולמית
1/2 מקל וניל
אופן ההכנה
  1. בסיר מביאים לרתיחה שמנת, חלב, 90 גרם סוכר וחצי מקל וניל.
  2. מקציפים בקערה חלמונים ו-50 גרם סוכר.
  3. מערבבים יחד את תערובת השמנת, החלב והסוכר עם החלמונים המוקצפים על ידי השוואת טמפרטורה.
  4. מוסיפים את הטחינה ומסננים כדי שלא יהיו גושים.
  5. אופים בכלי חרסינה עם אמבט מים חמים בטמפ' של 100 מעלות כ-30-40 דקות. משאירים בתנור מכובה לעוד חצי שעה ומעבירים למקרר .
  6. בזמן ההגשה מפזרים סוכר חום עם מעט קינמון ושורפים בעזרת ברנר.

חזרה