|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
שעועית ירוקה עם שמן זית ופקורינו
/ מכל וקסמן
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
250 גרם שעועית ירוקה |
2 כפות שמן זית ארומטי מאיכות עליונה |
קורט נדיב של מלח |
שבבים דקיקים מגולפים מגבינת פקורינו צעירה (לא יבשה) או פרמזן איטלקי אמיתי. אפשר לגלף את הגבינה בעזרת קולפן ירקות או סכין קטנה וחדה מאוד |
אופן ההכנה |
- חותכים את תרמילי השעועית המבושלים בחתכים אלכסוניים, למקטעים באורך 3 ס"מ בערך (אין חשיבות לדיוק באורך החיתוך, ככה נראה לי הכי יפה ונוח לאכילה אבל תרגישו חופשי לאלתר כרצונכם).
- יוצקים על גבי השעועית החתוכה מלח גס ושמן זית. מערבבים לכיסוי אחיד, מפזרים בנדיבות שבבי פקורינו או פרמזן ומגישים.
| חזרה | | |