|
|
|
|
סלט תפודים לפסח
/ שמיל הולנד
|
חומרים
|
5 תפוחי אדמה בינוניים |
5 ביצים |
1/4 כוס שמן זית |
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ |
1 בצל יבש קטן קצוץ דק |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמזלג הננעץ בהם יוצא בקלות.
- מסננים מיד מהמים ומניחים להתקרר ולהתייבש.
- מקלפים את תפוחי האדמה.
- מבשלים את הביצים במשך 20 דקות על סף רתיחה.
- שוטפים היטב במים קרים ומקלפים.
- מגררים בפומפייה דקה את תפוחי האדמה והביצים, מוסיפים את הבצל הקצוץ והבצל הירוק ומתבלים בפלפל שחור, מלח ושמן זית. מערבבים היטב לעיסה אחידה.
- מגישים פושר או בטמפרטורת החדר. הסלט הוא תוכן מצוין לכריך מצות.
| חזרה | | |