שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קוביות חזה עוף בחרדל וטרגון / אלומה בליליוס


חומרים (4 מנות)
4 נתחי חזה עוף (200-250 גרם ליחידה) נקיים מעור וגידים, חתוכים לקוביות של 3X3 ס"מ
למשרה:
4 כפות יין לבן
1 כף חרדל דיזון חלק
1 כף חרדל דיזון גרגרים
2 כפות סויה אמיתית
5 שיני שום קצוצות דק
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
8-10 גבעולי טרגון טרי
אופן ההכנה
  1. המשרה: מערבבים את המרכיבים למעט המלח והטרגון. מוסיפים למשרה את העוף ומשרים לפחות לשעתיים.
  2. מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים כרבע מכמות העוף.
  3. מקפיצים 4-7 דקות ומוסיפים 3 גבעולי טרגון. מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
חזרה