שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תפוח אדמה רוטב שמנת חמוצה ופרמזן / אורן לוקסנבורג

פשוט וקלאסי וטעים בטירוף שאי אפשר להתאפק ולחסל.


חומרים (6 מנות)
6 תפוחי אדמה ישר מהמדורה או מהתנור
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
100 גרם גבינת פרמזן משובחת
מלח גס
שמן זית
עירית קצוצה (לא חובה)
אופן ההכנה
  1. חוצים את תפוחי האדמה החמים ל-2 ומחלקים לצלחות.
  2. מעל כל תפוח אדמה מפזרים מעט שמן זית ומלח גס, עורמים כף גדושה של שמנת חמוצה ומסיימים ברצועות גבינת פרמזן וקצת עירית.

 

חזרה