תפוח אדמה רוטב שמנת חמוצה ופרמזן
/ אורן לוקסנבורג
פשוט וקלאסי וטעים בטירוף שאי אפשר להתאפק ולחסל.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
6 תפוחי אדמה ישר מהמדורה או מהתנור |
2 גביעי שמנת חמוצה 15% |
100 גרם גבינת פרמזן משובחת |
מלח גס |
שמן זית |
עירית קצוצה (לא חובה) |
אופן ההכנה |
- חוצים את תפוחי האדמה החמים ל-2 ומחלקים לצלחות.
- מעל כל תפוח אדמה מפזרים מעט שמן זית ומלח גס, עורמים כף גדושה של שמנת חמוצה ומסיימים ברצועות גבינת פרמזן וקצת עירית.
|
חזרה |