|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
וופו המבג-קבב יפני
/ עופר חרמוני
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
150 גרם בשר בקר (רצוי אנטריקוט או פילה) |
כ-10 גרם שומן אווז קצוץ |
1/2 1 כפיות פירורי לחם יפניים (פנקו) |
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד |
1 כף בצל ירוק, קצוץ |
1 כף שמן שומשום |
2 כפיות שומשום קלוי |
1 שן שום כתושה |
1/2 כפית אבקת ווסאבי |
1/2 כפית פלפל שחור |
1/4 כפית מלח |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים ביחד ולשים ביד עד שנוצרת עיסה אחת.
- מקררים במשך כ-1/2 שעה. יוצרים קבבונים (ללא שמן). צולים על הגריל עד דקה מכל צד.
- המלצה להגשה: עם לימון בצד. לסחוט מיץ מהלימון על הקבב לפני האכילה.
| חזרה | | |