שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

וופו המבג-קבב יפני / עופר חרמוני


חומרים
150 גרם בשר בקר (רצוי אנטריקוט או פילה)
כ-10 גרם שומן אווז קצוץ
1/2 1 כפיות פירורי לחם יפניים (פנקו)
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כף בצל ירוק, קצוץ
1 כף שמן שומשום
2 כפיות שומשום קלוי
1 שן שום כתושה
1/2 כפית אבקת ווסאבי
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים ביחד ולשים ביד עד שנוצרת עיסה אחת.
  2. מקררים במשך כ-1/2 שעה. יוצרים קבבונים (ללא שמן). צולים על הגריל עד דקה מכל צד.
  3. המלצה להגשה: עם לימון בצד. לסחוט מיץ מהלימון על הקבב לפני האכילה.

 

חזרה