שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק סלק / אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26

מרק סלק נהדר שניתן להוסיף לתוכו קציצות קובה


חומרים
5 סלקים בינוניים, קלופים וחתוכים לחצי ואז לפלחים (חצאי ירח) בעובי של 1 ס"מ
5 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לעיגולים בעובי 3 ס"מ
1 בצל גדול
3 ליטר מים
1 סלרי עלים, גבעולים ועלים קצוצים בנפרד
2 כפות רסק עגבניות
מיץ מ-1 לימון
3 כפות סוכר
1 כף מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. מטגנים בסיר את הבצל, גזר, גבעולי הסלרי וסלק עד שהסלק מפריש נוזלים.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים. מוסיפים את המים, סוכר ומתקנים תיבול. מבשלים שעה על אש בינונית ואז מוסיפים את עלי הסלרי ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה.
  3. מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.

 

חזרה