שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קובה מתוק / אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26

כדורי קובה מתוקים המוגשים בתוך מרק פירות יער מתקתק


חומרים
לבצק:
500 גרם סולת
200 גרם קמח
100 גרם פירורי לחם
100 גרם שקדים טחונים
200 גרם מסקרפונה
2 ביצים
2 כפות סוכר
למלית:
300 גרם מסקרפונה
50 גרם פיסטוק קצוץ
50 גרם שקדים קצוצים
2 כפות אמרטו
גרידה מתפוז 1
סוכר וקינמון לפי הטעם
למרק:
1 ק"ג תערובת פירות יער
200 גרם סוכר
1/2 כוס יין לבן
1 מקל וניל
אופן ההכנה
  1. מניחים את מרכיבי המרק בסיר ומבשלים כשעה. מוציאים חצי מכמות פירות יער, טוחנים ומוסיפים אותם חזרה. מקררים.
  2. לשים את מרכיבי הבצק יחד ומניחים למנוחה של שעה. ממלאים כמו קובה רגיל.
  3. מבשלים את הקובות במים רותחים כ-30 דקות, מקררים ומוסיפים למרק.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר.

 

חזרה