שלח להדפסה  
ארוחות בוקר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שקשוקת מנגולד / מרב ברזילי


חומרים (2 מנות)
1 בצל קצוץ
צרור מנגולד מאודה
4 ביצים
100 גרם גבינה פטה עיזים
100 מ"ל יוגורט עיזים
מלח ופלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
  1. מטגנים בצל קצוץ בשמן זית. מוסיפים את המנגולד המאודה. מוסיפים בזהירות ביצה אחר ביצה כשהן רחוקות זו מזו, ומשתדלים שהחלמונים יישארו שלמים.
  2. מפוררים מעל את הפטה, מוסיפים יוגורט עיזים ומתבלים. מבשלים עד שהביצים מגיעות לדרגת העשייה האהובה עליכם.
  3. מעבירים בזהירות לקערות אישיות. זוללים עם לחם מלא ליד וסלט ירקות קצוץ.

 

חזרה