שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מוס פרלין לאקלר / עומר מילר


חומרים
100 גרם שוקולד חלב
30 גרם מחית פרלין
35 גרם חלמונים
30 גרם חלב
150 גרם שמנת מוקצפת
אופן ההכנה
  1. ממיסים בבאן מארי את שוקולד החלב יחד עם מחית הפרלין.
  2. מחממים את החלב ועושים השוואת טמפרטורות עם החלמונים.
  3. מעבירים את מסת השוקולד למיקסר עם ראש הקצפה ותוך כדי ערבוב שופכים את בלילת החלמונים והחלב ומערבלים עד שנוצר מרקם אחיד.
  4. מוסיפים את השמנת המוקצפת בהדרגה ובקיפול.
  5. מעבירים לשק זילוף ומשאירים במקרר לשעתיים לפחות.
  6. חותכים את האקליר כמו לחמנייה בזהירות. ומזליפים את המוס לתוך האקליר.

 

חזרה