|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
מוס פרלין לאקלר
/ עומר מילר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
100 גרם שוקולד חלב |
30 גרם מחית פרלין |
35 גרם חלמונים |
30 גרם חלב |
150 גרם שמנת מוקצפת |
אופן ההכנה |
- ממיסים בבאן מארי את שוקולד החלב יחד עם מחית הפרלין.
- מחממים את החלב ועושים השוואת טמפרטורות עם החלמונים.
- מעבירים את מסת השוקולד למיקסר עם ראש הקצפה ותוך כדי ערבוב שופכים את בלילת החלמונים והחלב ומערבלים עד שנוצר מרקם אחיד.
- מוסיפים את השמנת המוקצפת בהדרגה ובקיפול.
- מעבירים לשק זילוף ומשאירים במקרר לשעתיים לפחות.
- חותכים את האקליר כמו לחמנייה בזהירות. ומזליפים את המוס לתוך האקליר.
| חזרה | | |