פסטה פרסקה
/ ניר צוק
פסטה קלילה וקיצית במיוחד.
|
חומרים (2 מנות)
|
150 גרם עגבניות שרי תמר |
7 גבעולי בצל ירוק |
1/3 כוס שמן זית |
1/2 פלפל ירוק חריף |
100 גרם גבינת מסקרפונה |
מלח ופלפל |
500 גרם פסטה פפרדלה |
אופן ההכנה |
- חוצים את עגבניות השרי, קוצצים את הפלפל והבצל הירוק.
- מלהיטים מחבת עם שמן זית עד עישון ומוסיפים את עגבניות השרי, כשהעגבניות מתחילות להתכווץ מוסיפים פלפל חריף ובצל ירוק, מערבבים ומסירים מהאש.
- מבשלים פסטה במים מומלחים, עד לדרגת אל דנטה.
- מעבירים מייד למחבת, מערבבים היטב ומחלקים לצלחות הגשה, מעל כל צלחת מניחים כדור מסקרפונה צונן.
|
חזרה |