שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב עיראקי / ניר שלמה


חומרים
1 קילו בשר בקר, טחון גס
200 גרם בצל לבן, קצוץ דק
1 קילו בשר טלה, טחון גס
100 גרם פטרוזיליה, קצוצה
60 גרם צנובר קלוי
20 גרם מלח
10 גרם פלפל לבן
10 גרם בהרט
10 גרם סודה לשתיה
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים ביחד, מכינים קציצות וצולים על הגריל.
  2. המלצה להגשה: עם בצל ירוק, פלפל ועל טחינה עם פלפלצ'ומה.

חזרה