שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חסה צלויה ברוטב שום / ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדיליה"


חומרים (6 מנות)
6 לבבות חסה (אפשר לקנות מוכנים או להשתמש רק בחלק הפנימי, הבהיר והפריך ביותר של החסה)
1 צרור בצל ירוק
1/2 כוס שמן זית
מיץ מ-2 לימונים
3 שיני שום
מלח, פלפל
אופן ההכנה
  1. מגררים את השום על פומפייה. מערבבים עם מיץ הלימון וחצי מכמות השמן.
  2. חוצים את לבבות החסה וקוצצים את הבצל הירוק.
  3. מלהיטים מחבת גדולה ושטוחה. צולים לרגע את החסה והבצל הירוק מכל הכיוונים, ומעבירים לצלחת הגשה.
  4. יוצקים את רוטב השום על החסה באופן אחיד. מתבלים במלח ופלפל.
חזרה