|
|
|
|
חסה צלויה ברוטב שום
/ ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדיליה"
|
חומרים (6 מנות)
|
6 לבבות חסה (אפשר לקנות מוכנים או להשתמש רק בחלק הפנימי, הבהיר והפריך ביותר של החסה) |
1 צרור בצל ירוק |
1/2 כוס שמן זית |
מיץ מ-2 לימונים |
3 שיני שום |
מלח, פלפל |
אופן ההכנה |
- מגררים את השום על פומפייה. מערבבים עם מיץ הלימון וחצי מכמות השמן.
- חוצים את לבבות החסה וקוצצים את הבצל הירוק.
- מלהיטים מחבת גדולה ושטוחה. צולים לרגע את החסה והבצל הירוק מכל הכיוונים, ומעבירים לצלחת הגשה.
- יוצקים את רוטב השום על החסה באופן אחיד. מתבלים במלח ופלפל.
| חזרה | | |