שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט החורף של נועה צוק / ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדיליה"

סלט חסה מרענן עם עשבי תיבול, גבינת פרמז'ן וצלפים


חומרים (6 מנות)
1 ראש חסה ערבית, שטופה ומיובשת
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור שמיר
1/3 כוס שמן זית
2 כפות צלפים
3 כפות פרמז'ן איכותי מגורר
3 עגבניות
מיץ מ-1 לימון
אופן ההכנה
  1. מנקים את העגבנייה מהגרעינים וחותכים לרצועות.
  2. חותכים את החסה לרצועות דקות. קוצצים את הכוסרב, הפטרוזיליה והשמיר.
  3. מערבבים את כל המרכיבים.
  4. מתבלים במלח, פלפל ומגישים כמנה ראשונה עשירה ונפלאה.
חזרה