|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עראק מרציפן
/ ליבי שפרלינג
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
750 מ"ל ערק (בקבוק שלם) |
450 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי |
325 מ"ל רוזטה (תרכיז שקדים לבן וסמיך, ניתן להשיג בחנויות התבלינים ובשווקים) |
חופן נדיב של עלי נענע טריים |
אופן ההכנה |
- מערבבים היטב עראק, רוזטה ומיץ לימון עם הרבה קרח.
- מוזגים לקערה, מקשטים בעוד קרח ועלי נענע טריים.
- אפשר להניח בתחתית הכוס שקדים טריים טבעיים (לא קלויים).
| חזרה | | |