|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
סביצ'ה בורי עם פירות על הגריל
/ יואב בלימן
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (4 מנות)
|
200 גרם פילה בורי, נקי מעור ועצמות, פרוס |
1/2 אננס, מקולף ופרוס לפרוסות ברוחב 1 ס"מ |
2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים ל-8 |
1 גבעול סלרי, קצוץ דק |
1 בצל סגול, קצוץ דק |
מעט זרעי כוסברה |
1 כף שמן שומשום |
מיץ מ-1 לימון |
שמן זית |
מלח ופלפל |
מעט פלפל צ'יפוטלה מעושן |
כוסברה טרייה |
אופן ההכנה |
- משמנים מעט את האננס ותפוחי העץ בשמן זית ומעלים על הגריל. צורבים מעט מכל צד ומניחים בצד.
- מניחים בקערה את פרוסות הדג, הסלרי הקצוץ, הבצל הסגול, שמן השומשום ומעט מהצ'יפוטלה הקצוץ. מתבלים במלח ופלפל, מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים.
- מסדרים בצלחת את פירות הגריל, פרוסות הדג והסלט שיצרנו. מפזרים מעט זרעי כוסברה ומעטרים בעלי כוסברה טריים ויפים
| חזרה | | |