שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פפרדלה פונגי עם פול ירוק / אייל הרוש, השף של מסעדת בליני


חומרים
200 גרם פסטה מסוג פפרדלה (אפשרות להמיר בפסטה ארוכה ורחבה אחרת)
5 גרם (1 כפית) חמאה
5 פטריות שמפיניון חתוכות דק
1 כוס שמנת מתוקה לבישול
1 שן שום כתושה
1/4 כוס יין לבן
1/4 כפית אגוז מוסקט (לא חייב)
15 יחידות פול ירוק חלוט ומקולף
פרמז'ן לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. במחבת עמוקה מטגנים את החמאה, הפטריות והשום למשך כ-2 דקות ומוסיפים את היין הלבן
  2. מטגנים למשך כ-2 דקות נוספות ומוסיפים את הפול, השמנת המתוקה ואגוז המוסקט
  3. בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפסטה לדרגת אלדנטה ומסננים
  4. מוסיפים את הפסטה הישר למחבת עם הרוטב, מגרדים רצועות פרמזן ומגישים.
חזרה