|
|
|
|
כנפיים ברוטב סילאן, זרעי כוסברה וחמאה
/ אורן לוקסנבורג, שף מסעדת "רוטשילדס קיטשן"
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג כנפיים |
2 כפות שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
לרוטב: |
1/2 כוס סילאן |
80 גרם חמאה |
כף אחת של זרעי כוסברה |
1/4 כפית מלח |
אופן ההכנה |
- מתבלים ומשמנים את הכנפיים וצולים בתנור שחומם מראש (230 מעלות) או על הגריל במשך כ-15 דקות עד שהם מוכנים
- מחממים את זרעי הכוסברה במחבת רחבה במשך כדקה אחת, ומוסיפים את הסילאן, החמאה והמלח.
- מעבירים את הכנפיים לסיר עם הרוטב ומחממים על אש נמוכה עד שהרוטב מצפה היטב את הכנפיים.
| חזרה | | |