שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפיים ברוטב סילאן, זרעי כוסברה וחמאה / אורן לוקסנבורג, שף מסעדת "רוטשילדס קיטשן"


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג כנפיים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
1/2 כוס סילאן
80 גרם חמאה
כף אחת של זרעי כוסברה
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
  1. מתבלים ומשמנים את הכנפיים וצולים בתנור שחומם מראש (230 מעלות) או על הגריל במשך כ-15 דקות עד שהם מוכנים
  2. מחממים את זרעי הכוסברה במחבת רחבה במשך כדקה אחת, ומוסיפים את הסילאן, החמאה והמלח.
  3. מעבירים את הכנפיים לסיר עם הרוטב ומחממים על אש נמוכה עד שהרוטב מצפה היטב את הכנפיים.
חזרה