|
|
|
|
אורז מטוגן וירקות
/ מור אלזון
|
חומרים
|
אורז |
פרחי ברוקולי מאודים כ-10 דקות במים רותחים ולאחר מכן שטופים במים קרים |
תירס גמדי |
לקט אפונה וגזר, לאחר שבושלו במים עד לריכוך, או מקופסת שימורים |
בצל לבן, פרוס |
בצל ירוק, קצוץ |
פטריות פרוסות |
עגבניות חתוכות לפרוסות גסות |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- במחבת עמוקה וגדולה מחממים שמן זית ומטגנים מעט את פרוסות הבצל, עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את לקט האפונה והגזר ואת התירס הגמדי ומערבבים. מוסיפים את האורז ומערבבים שוב. מטגנים עד שהאורז מקבל גוון זהוב.
- מפזרים את הפטריות, הברוקולי והבצל הירוק, מערבבים ומקפיצים כ-5 דקות.
- מניחים בצלחת ומפזרים מעל חתיכות עגבנייה.
- אפשר להחליף את הירקות בכל ירק אחר.
| חזרה | | |