שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אורז מטוגן וירקות / מור אלזון


חומרים
אורז
פרחי ברוקולי מאודים כ-10 דקות במים רותחים ולאחר מכן שטופים במים קרים
תירס גמדי
לקט אפונה וגזר, לאחר שבושלו במים עד לריכוך, או מקופסת שימורים
בצל לבן, פרוס
בצל ירוק, קצוץ
פטריות פרוסות
עגבניות חתוכות לפרוסות גסות
שמן זית
אופן ההכנה
  1. במחבת עמוקה וגדולה מחממים שמן זית ומטגנים מעט את פרוסות הבצל, עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את לקט האפונה והגזר ואת התירס הגמדי ומערבבים. מוסיפים את האורז ומערבבים שוב. מטגנים עד שהאורז מקבל גוון זהוב.
  3. מפזרים את הפטריות, הברוקולי והבצל הירוק, מערבבים ומקפיצים כ-5 דקות.
  4. מניחים בצלחת ומפזרים מעל חתיכות עגבנייה.
  5. אפשר להחליף את הירקות בכל ירק אחר.
חזרה