שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סנדוויץ' רוקה / דניה ויינר


חומרים (1 מנות)
בגט או ג'בטה טריים
נתח שייטל מיושן דק מאוד
שמן זית
מיונז או חרדל או שניהם גם יחד
עגבניות טריות או צלויות בתנור
עלי רוקט או ארוגולה
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום גבוה, פורסים עגבניות שרי או עגבניות חממה (הקטנות על הענף) לחצי ומניחים על נייר אפייה עם הפנים כלפי מעלה. זורים מלח ים ושמן זית ומכניסים לתנור למשך 20-30 דקות עד שהעגבניות מתקרמלות.
  2. מחממים מחבת לחום גבוה מאוד. זורים מעט מלח גס ופלפל שחור על נתחי השייטל משני הצדדים. משמנים מעט וצולים כל צד למשך דקה.
  3. פורסים את הלחם ומניחים על המחבת ששימשה לצליית הבשר את חצאי הבגט עם הפנים כלפי מטה למשך 3-4 דקות
  4. מרכיבים את הסנדוויץ': מורחים מיונז וחרדל, מניחים מעל את השייטל, מעליו כמה עלים ירוקים לפי בחירתכם ולבסוף עגבניות צלויות.

 

חזרה