שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנאפה טלה / ארז קומורובסקי


חומרים
300 גרם אטריות קדאיף
1/2 כוס שמן זית
500 גרם סינטה טלה נקייה
מלח ים גס לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
מעט אגוז מוסקט מגורר
מעט הל כתוש דק
100 גרם משמשים מיובשים, מושרים שעה ביין לבן וקצוצים דק
אופן ההכנה
  1. שמים את האטריות בקערה, מפרידים אותן זו מזו ומשמנים בשמן הזית.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  3. קוצצים את הבשר דק-דק בסכין גדולה ומעבירים לקערה. מתבלים את הבשר במלח, פלפל, מוסקט והל ומערבבים עם המשמשים.
  4. מניחים חצי מכמות האטריות בתבנית. מניחים מעליה את הבשר, ומכסים בשכבה נוספת של אטריות. אנא אל תתפתו לאינסטינקט ואל תהדקו את הקדאיף.
  5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות. מגישים עם יוגורט עזים סמיך, או סתם כך.

 

חזרה