|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
כנאפה טלה
/ ארז קומורובסקי
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
300 גרם אטריות קדאיף |
1/2 כוס שמן זית |
500 גרם סינטה טלה נקייה |
מלח ים גס לפי הטעם |
פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם |
מעט אגוז מוסקט מגורר |
מעט הל כתוש דק |
100 גרם משמשים מיובשים, מושרים שעה ביין לבן וקצוצים דק |
אופן ההכנה |
- שמים את האטריות בקערה, מפרידים אותן זו מזו ומשמנים בשמן הזית.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- קוצצים את הבשר דק-דק בסכין גדולה ומעבירים לקערה. מתבלים את הבשר במלח, פלפל, מוסקט והל ומערבבים עם המשמשים.
- מניחים חצי מכמות האטריות בתבנית. מניחים מעליה את הבשר, ומכסים בשכבה נוספת של אטריות. אנא אל תתפתו לאינסטינקט ואל תהדקו את הקדאיף.
- מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות. מגישים עם יוגורט עזים סמיך, או סתם כך.
| חזרה | | |