|
|
|
|
סלט מנגולד וזיתים שחורים ברוטב פקאנים
/ ynet
|
חומרים
|
10 עלי מנגולד גדולים |
1 כוס פקאנים |
2 כפות שמן שומשום |
3/4 כפית קארי |
1 כפית מיץ לימון סחוט |
1/4 כפית מלח |
1/2 כוס מים |
10 זיתים שחורים מרוקאים מיובשים או זיתי קלמטה |
אופן ההכנה |
- מורידים את עלי המנגולד מן הגבעול, קוצצים דק ומניחים בקערה.
- מגלענים את הזיתים, קוצצים אותם ומוסיפים לקערה עם המנגולד.
- משרים את הפקאנים במים למספר דקות, מסננים ושוטפים היטב.
- טוחנים בבלנדר את הפקאנים, שמן השומשום, הקארי, מיץ הלימון, המלח והמים, עד שמקבלים מרקם חלק. אם צריך, מוסיפים עוד קצת מים.
- שופכים את הרוטב על המנגולד והזיתים, מערבבים היטב ומגישים.
| חזרה | | |